Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.2g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)31g20kcal1g1.5g1.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g8.1g26kcal0.7g4.2g0.5g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g366kcal32g14.8g19.2g2.6g
Valittu annoskoko142g183kcal16g7.4g9.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g92kcal8g3.7g4.8g0.7g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272675