Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Kesäkurpitsa42g7.1kcal0.2g1g0.3g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.4g0g2.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g156kcal12g9.8g7.6g3.6g
Valittu annoskoko142g78kcal6g4.9g3.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna71g39kcal3g2.5g1.9g0.9g
Arvot/100g100g55kcal4.2g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515