Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g39g137kcal5.1g27.1g0.7g1.2g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)39g35kcal6.4g0.5g0.9g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g31g27kcal0.4g1.4g2.2g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa16g47kcal3.6g0g3.6g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g570kcal31.4g59.6g22.6g3.4g
Valittu annoskoko142g285kcal15.7g29.8g11.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g142kcal7.9g14.9g5.7g0.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686