Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 33g295kcal0g0g33.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 83g190kcal4.2g14.6g11.7g4.8g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 83g165kcal1.2g1.5g16.7g3.7g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g18g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 550g1887kcal56g385g6.6g19.2g
Kauralese 83g300kcal15g38g6.4g14.6g
Vehnälese 33g76kcal4.4g5.1g1.5g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g5988kcal161.6g928.4g152.4g109.6g
Valittu annoskoko1410g2994kcal80.8g464.2g76.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna705g1497kcal40.4g232.1g38.1g27.4g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369