Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g96g151kcal20.9g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 160g88kcal2.6g21.1g0.3g1.4g
Sieni tatti, hapero 16g4.4kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.4g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali48g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Voi, 1 tl, 5 g6g44kcal0.1g0.1g4.8g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4g6.6kcal0.7g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g683kcal52.6g63.4g24.8g12g
Valittu annoskoko1410g342kcal26.3g31.7g12.4g6g
Annoskoko puolitettuna705g171kcal13.2g15.9g6.2g3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936