Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 626g441kcal1.9g1.3g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g501g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 45g19kcal0.3g1g0.5g1.3g
Appelsiini, kuorittu 238g112kcal1.3g21.2g0.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1144kcal7g47g2.4g12.6g
Valittu annoskoko1410g572kcal3.5g23.5g1.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna705g286kcal1.8g11.8g0.6g3.2g
Arvot/100g100g41kcal0.2g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076