Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 438g107kcal6g8.5g2.2g10.9g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 438g563kcal90.8g0g21.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g394g138kcal6.3g27.2g0.4g5.5g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g131g512kcal38.1g2g39.4g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.2kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2821g2802kcal282.6g75.8g145.4g33.6g
Valittu annoskoko1411g1401kcal141.3g37.9g72.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna705g700kcal70.7g19g36.4g8.4g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313374