Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen350g487kcal66.6g0g24.5g0g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)342g137kcal5.8g28g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%175g298kcal12.1g2.5g26.3g3.5g
Tomaatti, tuore175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2821g2093kcal176g103.8g104.4g24.6g
Valittu annoskoko1410g1046kcal88g51.9g52.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna705g523kcal44g26g26.1g6.2g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325475