Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 225g75kcal0g1.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Kurkku,tuore 100g563g54kcal3.4g7.9g0.6g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)600g360kcal20.4g27g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2823g1048kcal49.2g87.4g43.4g0.4g
Valittu annoskoko1412g524kcal24.6g43.7g21.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna706g262kcal12.3g21.9g10.9g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.7g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56712