Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2521g532kcal30.3g85.7g5g52.9g
Porkkana 490g160kcal3g27.3g1g12.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1985g99kcal3.2g3.8g7.9g0.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g298g1042kcal17.9g226.3g5.1g6g
Siirappi 119g359kcal0.1g88.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1588g3614kcal301.8g0g270g0g
Sipuli (kuorittu)520g140kcal6.8g25g1g8.8g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1985g655kcal65.5g97.3g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g99kcal4.8g0.6g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14778kcal976g1143g687g162g
Valittu annoskoko10000g7389kcal488g571.5g343.5g81g
Annoskoko puolitettuna5000g3695kcal244g285.8g171.8g40.5g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727