Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g19g69kcal8.6g7.7g1.2g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g523g1831kcal62.8g371.4g11g15.7g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g349g628kcal52.3g73.2g15g153.4g
Rypsiöljy rainbow87g785kcal0g0g87.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 436g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g6624kcal247.4g904.6g228.8g338.2g
Valittu annoskoko1414g3312kcal123.7g452.3g114.4g169.1g
Annoskoko puolitettuna707g1656kcal61.9g226.2g57.2g84.6g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8.1g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127330