Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha703g1166kcal133.5g0g70.3g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 351g225kcal11.2g16.9g12.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)176g221kcal19.3g0.5g15.8g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%88g246kcal25.5g2.2g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g3765kcal381.2g47.6g227g3g
Valittu annoskoko1414g1883kcal190.6g23.8g113.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna707g941kcal95.3g11.9g56.8g0.8g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263722