Kinuskinen Daim-hyydykekakku

Pohja:
200 g kaurakeksejä
80 g sulaa margariinia tai voita

täyte:
3 dl vispikermaa
200 g Sunnuntai Vanilja rahkavalmistetta
1 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
1 dl kinuskikastiketta
1 tupla-daimia murustettuna
5 liivatelehteä
tilkka vettä

Murskaa kaurakeksit esim.

monitoimikoneessa tai muovipussin ja kaulimen avulla.

Sekoita keksimurujen joukkoon sulatettu margariini tai voi. Painele seos irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vaahdota kerma.

Sekoita joukkoon Sunnuntai Vanilja, sokerit, kinuskikastike ja karkkimurut.

Sekoita tasaiseksi.

Kiehauta tilkka vettä.

Sulata liivatteet kuumaan veteen ja kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan huolellisesti sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Kat82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurakeksi Jyväshyvä 1kpl280g1258kcal19.9g178.9g53.1g9.2g
Voi 112g811kcal1.3g0.4g90.9g0g
Vispikerma (Ingman), annos 200g419g1426kcal8.4g11.3g151g0g
Sunnuntai vanilja rahkavalmiste (Raisio), annos 200g280g755kcal22.4g33.6g55.9g0g
Sokeri 119g482kcal0g118.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka14g56kcal0g13.8g0g0g
Kinuskikastike 140g592kcal1.3g79.2g30g0g
Daim 56g39g213kcal1.4g23.5g12.5g0g
Liivatelehti, gelatiini12g42kcal10.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2828g11270kcal129.8g918.8g786.8g18.4g
Valittu annoskoko1414g5635kcal64.9g459.4g393.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna707g2818kcal32.5g229.7g196.7g4.6g
Arvot/100g100g399kcal4.6g32.5g27.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270939