Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g603g838kcal114.5g0g42.2g0g
Korppujauho 75g276kcal7.9g56.4g0.8g4g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 166g236kcal20.7g0.5g17g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)188g66kcal4.5g8.8g0.9g4.9g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g2881kcal297.2g139.4g122.2g20.6g
Valittu annoskoko1416g1441kcal148.6g69.7g61.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna708g720kcal74.3g34.9g30.6g5.2g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628