Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu377g1356kcal45.2g267.4g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g51g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g39kcal2.1g0.1g15.1g0g
Sokeri 151g611kcal0g150.5g0g0g
Voi 90g656kcal1.1g0.4g73.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 45g149kcal0.9g1.4g15.8g0g
Appelsiini, kuorittu 196g92kcal1.1g17.4g0.6g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g7224kcal225g877.4g327.8g8.2g
Valittu annoskoko1416g3612kcal112.5g438.7g163.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna708g1806kcal56.3g219.4g82g2.1g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429