Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 150g1087kcal1.8g0.6g121.8g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 55g111kcal7g0.2g9.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g668kcal19.8g136.3g2.3g6.8g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Raparperi 200g67kcal1.4g11g0.2g2.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 200g77kcal0.3g16.3g0.2g3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Sokeri 40g162kcal0g39.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9g30kcal0g7.3g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g200g699kcal28g111.9g15g20g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.2g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g69.9g1.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g9271kcal141g1112.2g463.4g72.4g
Valittu annoskoko1416g4635kcal70.5g556.1g231.7g36.2g
Annoskoko puolitettuna708g2318kcal35.3g278.1g115.9g18.1g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790