Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g298g179kcal29.8g12.8g0.9g0g
Sokeri 507g2056kcal0g506.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 262g374kcal32.8g0.8g26.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 232g798kcal23.7g162.7g2.8g8.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 43g159kcal7.9g4.7g9.3g13g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g57kcal0g14.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g536kcal0g0g59.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2832g8318kcal188.4g1402.6g199g42.2g
Valittu annoskoko1416g4159kcal94.2g701.3g99.5g21.1g
Annoskoko puolitettuna708g2079kcal47.1g350.7g49.8g10.6g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920