Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)488g585kcal43.4g92.7g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Feta, Arla Apetina 10 %225g405kcal48.4g2.3g22.5g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g3974kcal375.2g196g189.8g2.2g
Valittu annoskoko1418g1987kcal187.6g98g94.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna709g994kcal93.8g49g47.5g0.6g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233044