Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g300g2160kcal3g3g240g0g
Fariinisokeri300g1218kcal0g299.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten68g223kcal15.9g30.4g14.2g7.4g
Pandan tumma suklaa 150 g105g561kcal5.1g54.6g33.6g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g150g788kcal14.2g79.5g46.5g0g
Mantelirouhe, 1 rkl75g433kcal15.8g4g37.9g8.7g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g12608kcal176.6g988g900.2g32.2g
Valittu annoskoko1418g6304kcal88.3g494g450.1g16.1g
Annoskoko puolitettuna709g3152kcal44.2g247g225.1g8.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773