Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g800g1360kcal152g0g80g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g6g21kcal0.6g4.6g0.1g0g
Katkarapu 400g274kcal57.8g0g4.4g0g
Pekoni, paistettu 200g1030kcal32.9g0g101.4g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Timjami 1.6g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Chili mausteseos, Old El Paso6g17kcal0.5g2.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g5434kcal488.6g18.8g373g3.4g
Valittu annoskoko1418g2717kcal244.3g9.4g186.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna709g1358kcal122.2g4.7g93.3g0.9g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197313