Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.4g318.5g5.5g15.9g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 600g160kcal19.8g18.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2836g5800kcal187.2g706.6g234.2g32g
Valittu annoskoko1418g2900kcal93.6g353.3g117.1g16g
Annoskoko puolitettuna709g1450kcal46.8g176.7g58.6g8g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589