Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 100g63kcal3g4.8g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.3g11kcal0.9g0g0.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)33g11kcal1.1g1.5g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g175kcal10g14.2g8.6g0g
Valittu annoskoko142g88kcal5g7.1g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna71g44kcal2.5g3.6g2.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716