Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)58g203kcal7g40g1.1g2.9g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g290kcal0g0g32.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1.9g7.8kcal0g1.9g0g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g1000kcal14g83.8g66.6g5.8g
Valittu annoskoko142g500kcal7g41.9g33.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna71g250kcal3.5g21g16.7g1.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716