Pannukakku

Sekoita maito, suola ja vehnäjauhot tasaiseksi massaksi.

Lisää joukkoon rypsiöljy.

Anna taikinan turvota 1-3 tuntia.

Vaahdota kevyesti munat ja sokeri, sekoita taikinaan ja kaada taikina uunivuokaan.

Paista 225, kunnes pannukakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g27kcal2.7g4.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Rypsiöljy 7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g484kcal15.8g63.2g17.8g2.4g
Valittu annoskoko142g242kcal7.9g31.6g8.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna71g121kcal4g15.8g4.5g0.6g
Arvot/100g100g170kcal5.6g22.3g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=376071