Punakaali-omenapaistos

2 rkl rasvaa (voi tai marg.)
1 punakaali
1 sipuli
2 isoa hapanta omenaa
6 neilikkaa
4 muskattua maustepippuria
1 tl suolaa
2 rkl siirappia ( tai viinim.

Hyyt.)
1 dl punaviiniä
2 rkl viinietikkaa

Hienonna punakaali.

Kuumenna pata tai iso pannu ja ruskista kaali, sipuli ja
omenanpalat.

Kääntele ahkerasti 5-6
minuuttia.

Lisää punaviini, siirappi ja
viinietikka.

Vähennä lämpöä ja anna hautua kannen alla vähintään 45 min.
Vieläkin pidempi kypsytys vain parantaa makua!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g9kcal0g0g1g0g
Punakaali 67g17kcal1g2.3g0.1g1.3g
Sipuli (käsittelemätön)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen46g16kcal0.1g3.8g0g0.7g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi, tumma8.3g27kcal0g6.2g0g0g
Punaviini 10g7kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g157kcal2.4g25.4g2.2g4.2g
Valittu annoskoko142g79kcal1.2g12.7g1.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna71g39kcal0.6g6.4g0.6g1.1g
Arvot/100g100g56kcal0.8g9g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153289