Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 20g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g28g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g21g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)10g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g69kcal1.8g10g2.4g1g
Valittu annoskoko142g35kcal0.9g5g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g17kcal0.5g2.5g0.6g0.3g
Arvot/100g100g24kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921