Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1.9g1.1kcal0.2g0.1g0g1.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.3g0.2g3.1g0g
Pinaatti 31g4.2kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g461kcal35.8g1.6g34.8g3.8g
Valittu annoskoko142g231kcal17.9g0.8g17.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g115kcal9g0.4g8.7g1g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.6g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894