Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.7g0g0.8g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g15g14kcal1.2g2.1g0.1g1.2g
Paistijauheliha nauta 5%38g48kcal7.8g0g1.9g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 15g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.3g3.9kcal0.2g0.7g0g0g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g229kcal21.2g15.4g8.6g6.6g
Valittu annoskoko142g115kcal10.6g7.7g4.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna71g57kcal5.3g3.9g2.2g1.7g
Arvot/100g100g81kcal7.5g5.4g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886