Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 51g164kcal13.7g0g12.2g0g
Maissi jyvät 58g84kcal1.6g14.9g1.4g2.2g
Kesäkurpitsa22g3.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g563kcal35g30.8g32.2g4.8g
Valittu annoskoko142g282kcal17.5g15.4g16.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna71g141kcal8.8g7.7g8.1g1.2g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.8g11.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729