Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g70g17kcal0.8g2.4g0.1g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g1.7g14kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g85kcal2g9.6g3.8g5g
Valittu annoskoko142g43kcal1g4.8g1.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna71g21kcal0.5g2.4g1g1.3g
Arvot/100g100g30kcal0.7g3.4g1.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304886