Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 35g8.5kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Broilerisuikale, keskiarvo 28g34kcal6g0g1.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 14g47kcal0.3g0.4g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima11g41kcal3.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g356kcal24.2g4.6g26.2g3.4g
Valittu annoskoko142g178kcal12.1g2.3g13.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g89kcal6.1g1.2g6.6g0.9g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937