Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus45g32kcal7.2g0g0.1g0g
Paprika, punainen2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.6g16kcal1.1g0g1.2g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 5.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g116kcal17.6g3.8g2.6g1.4g
Valittu annoskoko142g58kcal8.8g1.9g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g29kcal4.4g1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g41kcal6.2g1.3g0.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612