Jauheliharulla (karppaus.info)

Kuulota sipuli reilussa oliiviöljyssä.

Laita jauheliha astiaan ja mausteita oman maun mukaan( esim.

pippuria 2rkl, suolaa 1tl, yleismauste 2rkl).

laita joukonjatkoksi kananmunat, creme bonjour ja lopuksi sipulit(viilentyneinä).

Sekoita hyvin.

Laita taikina leivinpaperille ja levitä tasaiseksi.

Taikinalevyn päälle höylää kermajuustoa tasainen yhden siivun kerros.

Lopuksi kääri taikina rullalle.

Viimeiseksi "kääretorttu" uuniin 225astetta ja 45minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 11g42kcal2.5g0g3.6g0g
Pekoni, Euroshopper6.8g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 85g187kcal14.8g0g14.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 14g55kcal0.3g0.3g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g647kcal40.8g2.2g53.4g0.4g
Valittu annoskoko142g323kcal20.4g1.1g26.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna71g162kcal10.2g0.6g13.4g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.3g0.8g18.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201809