Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha47g78kcal8.9g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä23g25kcal1.8g4g0.1g1.8g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g20g15kcal1g2.3g0.2g1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g47g12kcal0.6g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g278kcal24.8g17.2g12g5.8g
Valittu annoskoko142g139kcal12.4g8.6g6g2.9g
Annoskoko puolitettuna71g70kcal6.2g4.3g3g1.5g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502