Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g70g127kcal16.5g3g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g28g10kcal0.1g2g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijakastike 2.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g28g10kcal0g1g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g349kcal34g15.8g14.8g1.4g
Valittu annoskoko142g175kcal17g7.9g7.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g87kcal8.5g4g3.7g0.4g
Arvot/100g100g123kcal12g5.6g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700