Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 55g18kcal0.4g3g0.1g0.8g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.8g4.7kcal0.1g0.5g0.3g0g
Ruokosokeri6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.2g7.3kcal0g1.8g0g0g
Mansikka 78g36kcal0.4g6.6g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g187kcal1.8g37g1.2g4.6g
Valittu annoskoko142g94kcal0.9g18.5g0.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna71g47kcal0.5g9.3g0.3g1.2g
Arvot/100g100g66kcal0.6g13g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727