Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Herkkusieni 5.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi109g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g4.9g17kcal0.2g4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g52kcal1.6g10.6g0g1.4g
Valittu annoskoko142g26kcal0.8g5.3g0g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g13kcal0.4g2.7g0g0.4g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258