Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Paprika, punainen10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto26g73kcal4.9g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g52g200kcal3.2g15.4g14g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g746kcal31.6g33.4g53.6g2.6g
Valittu annoskoko143g373kcal15.8g16.7g26.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna71g187kcal7.9g8.4g13.4g0.7g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.7g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295