Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.2g0.3g0.9g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g75g29kcal2.5g2.3g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g9g64kcal0.1g0.1g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g540kcal14g73.8g20.2g1.8g
Valittu annoskoko143g270kcal7g36.9g10.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g135kcal3.5g18.5g5.1g0.5g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655