Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g75g86kcal16.5g0g1.9g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%38g32kcal0.4g1.7g2.6g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g3.8g6kcal0.3g1.2g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g23g25kcal0.7g1.5g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g365kcal35.8g8.8g20.2g0g
Valittu annoskoko143g183kcal17.9g4.4g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna71g91kcal9g2.2g5.1g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393