Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 84g15kcal0.5g2.1g0.3g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]23g76kcal2.7g0g8.3g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio9g26kcal1.8g0g2.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g325kcal11.2g5.8g30g1.4g
Valittu annoskoko143g163kcal5.6g2.9g15g0.7g
Annoskoko puolitettuna71g81kcal2.8g1.5g7.5g0.4g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272