Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.6g19kcal0.6g3.9g0.1g0.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g1.9g2.6kcal0.3g0.3g0.1g0.9g
Vehnänalkio 0.9g3.4kcal0.3g0.3g0.1g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki69g39kcal5.9g3.5g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss19g6.4kcal0.2g0.8g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g262kcal25g18.6g9.4g3.8g
Valittu annoskoko143g131kcal12.5g9.3g4.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g66kcal6.3g4.7g2.4g1g
Arvot/100g100g92kcal8.8g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983