Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g11g103kcal0g0g11.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.2g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Grahamjauho 11g38kcal1.2g6.9g0.3g1.1g
Neljänviljanhiutale 3.1g10kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g13g54kcal0.4g11.8g0.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 47g13kcal1.5g1.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g10g58kcal0.7g5.9g0.4g0g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g684kcal10g68.2g33.2g3.8g
Valittu annoskoko143g342kcal5g34.1g16.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna71g171kcal2.5g17.1g8.3g1g
Arvot/100g100g240kcal3.5g23.9g11.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044