Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g50g111kcal9.5g0g8.5g0g
Sika-nautajauheliha25g56kcal4.4g0g4.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.8kcal0.1g0.5g0g0g
Nokkonen (100g)6.3g2.3kcal0.4g0.1g0g0.3g
Korppujauho 3.1g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g6.3g19kcal1.1g3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g477kcal36.6g14.4g30.4g1g
Valittu annoskoko143g238kcal18.3g7.2g15.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g119kcal9.2g3.6g7.6g0.3g
Arvot/100g100g167kcal12.8g5.1g10.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813