Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g47g173kcal6.6g33.8g1.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 47g16kcal2.1g0.9g0.1g1.2g
Katkarapu pienet (pirkka)34g22kcal5.1g0g0.2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g530kcal27.8g70.4g14.6g2.8g
Valittu annoskoko143g265kcal13.9g35.2g7.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna71g133kcal7g17.6g3.7g0.7g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886