Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 7.8g23kcal1.5g0.2g1.9g0g
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.3g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Makaroni, tumma 19g68kcal2.5g12.3g0.6g1.1g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Soijarouhe, vaalea 3.8g14kcal1.4g1.7g0.1g0.4g
Atria kevyt jauheliha25g43kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g344kcal22.2g31.2g13g4.2g
Valittu annoskoko143g172kcal11.1g15.6g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna71g86kcal5.6g7.8g3.3g1.1g
Arvot/100g100g121kcal7.8g10.9g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964