Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g28g90kcal3.9g16.3g0.9g2.3g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g37g48kcal5.6g0g3.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 16g6.9kcal1.6g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g15kcal1.5g2.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g380kcal26.8g37.8g14.4g4.8g
Valittu annoskoko143g190kcal13.4g18.9g7.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna71g95kcal6.7g9.5g3.6g1.2g
Arvot/100g100g133kcal9.4g13.3g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754