Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 67g84kcal14g0g3g0g
Ruokakerma ingman 5%45g38kcal1.6g2.7g2.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original7.1g5kcal0.3g0.6g0.2g0.2g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g16g12kcal0.7g2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g325kcal34g12.6g15g1g
Valittu annoskoko143g163kcal17g6.3g7.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g81kcal8.5g3.2g3.8g0.3g
Arvot/100g100g114kcal11.9g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547