Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 33g12kcal1.5g0.7g0.1g0.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka25g2.7kcal0.3g0.3g0g0.2g
Kiinankaali 24g4.8kcal0.4g0.5g0.1g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g2.6g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g67kcal5g9.2g0.6g4g
Valittu annoskoko143g34kcal2.5g4.6g0.3g2g
Annoskoko puolitettuna71g17kcal1.3g2.3g0.2g1g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.2g0.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388703