Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green16g51kcal3.7g7.7g0.2g1.9g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Porkkana 10g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g16g25kcal1.2g0.8g1.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana286g220kcal10.8g20.8g9.4g5.6g
Valittu annoskoko143g110kcal5.4g10.4g4.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna71g55kcal2.7g5.2g2.4g1.4g
Arvot/100g100g77kcal3.8g7.3g3.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764